top of page

40 jaar ervaring in betonwerken? Dat moet Eeckhaut Bernard NV zijn!

Aannemer betonwerken Aalst, Gent en Oudenaarde

We voeren de meest uiteenlopende betonwerken uit in Oost- en West-Vlaanderen, met een focus op Gent, Oudenaarde en Aalst.

Al 2 generaties lang verzekert Eeckhaut Bernard NV klanten van kwalitatieve betonwerken. We kunnen u tal van referenties voorleggen, zowel voor particuliere, industriële als agrarische projecten. We werken nu nog voor onze klanten van het eerste uur of de generaties daaropvolgend.

Wilt u zelf onze service ontdekken? Contacteer ons nu!

Betonnen kelders en betonkelders?

Een kelder in beton is vaak de start van uw unieke bouwproject. Wij bieden u een stevige basis voor uw droomwoning, uw stal of uw industrieël gebouw.

Onze mensen beschikken over een jarenlange ervaring in het gieten van betonkelders. Doe er uw voordeel mee: contacteer ons nu voor meer informatie!

Klasse 1

Algemene aannemingen bouwwerken

Draineerwerken

Afbraakwerken

Klasse 2

Algemene aannemingen grondwerken

Klasse 3

Gewone rioleringswerken

Klasse 4

Alle ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen

Gieten betonmuren

Wilt u betonmuren laten gieten. Dan bent u bij Eeckhaut Bernard NV aan het juiste adres. We gieten betonmuren volgens de regels van de kunst én met een duurzaam resultaat.

Betonnen keermuren en keerwanden

Een stijlvolle verhoging van de tuin of een extra beveiliging van uw domein? Met betonnen keermuren en keerwanden kunt u alle kanten op. Het is een stijlvolle en duurzame aanwinst voor uw buitenruimte, die een leven lang meegaat. Eeckhaut Bernard NV plaatst uw prefab betonnen keermuren en keerwanden zoals het hoort en zorgt voor een perfecte afwerking op de koop toe.

Wilt u meer weten over onze service in betonwerken? Contacteer ons nu!

bottom of page